Spojte se s generací sportovců. Propojujeme marketing a svět sportu. Jsme digitální platforma, která umožňuje firmám efektivně zasáhnout cílové publikum za pomoci sportovních influencerů.

1-677-124-44227

info@yourbusiness.com

184 Main Collins Street | West victoria 8007

Follow us On Instagram

Spojte se s generací sportovců. Propojujeme marketing a svět sportu. Jsme digitální platforma, která umožňuje firmám efektivně zasáhnout cílové publikum za pomoci sportovních influencerů.

Top
Buď fanouškem
na Facebooku
Sleduj nás
na Instagramu
Spoj se s námi
na Linkedin

Tenistka Markéta Vondroušová hlásí návrat. Začne rovnou na grandslamu French Open

V juniorech vybojovala post světové jedničky a je připravena stoupat i v žebříčku okruhu WTA. Osmnáctiletá tenistka Markéta Vondroušová se vrací po po téměř měsíční pauze zaviněné zraněným tříslem a rovnou skočí do oblíbeného French Open. Loni tam hrála vůbec první grandslam mezi dospělými.

„Přemýšlela jsem, že zkusím turnaj v Římě, ale nakonec bylo lepší se doléčit. Aspoň jsem se lépe připravila na tak velký turnaj, jako je pařížský grandslam,“ přiznává Vondroušová s tím, že se prvního zápasu po vynucené absenci nemůže dočkat. Loni se do hlavní fáze kvalifikovala a prošla až do 2. kola. Letos už je v jiné pozici.

„Prohru s Ruskou Kasatkinovou jsem tehdy obrečela. Byl to pro mě nezapomenutelný turnaj. Měla jsem sice problémy s loktem, dlouho nehrála, ale pak udělala dlouhou šňůru vítězství. Vyhrála jsem první turnaj WTA a měla najednou 51 vítězství v řadě. Série skončila právě až v Paříži,“ pochvalovala si Markéta, i když jí přišlo, že její tažení mohlo trvat o něco déle. „Na první grandslam se nezapomíná! Momentálně už koukám dopředu, na kurty se těším a věřím, že budu hrát dobrý tenis.“

Mladá česká reprezentantka je odpočatá, na druhou stranu nerozehraná. Sama neví, jak se jí návrat povede, ale… „Snad pozitivně překvapím sebe, fanoušky i soupeřky. Vezu si sebou posily, jede se mnou mamka a kamarádka. Moc se těším!“ přikyvuje nadšená Vondroušová.

Mety si dává postupné. Letos by chtěla na každém grandslamu projít prvním kolem. „V Austrálii se mi to povedlo, tak holt musím zamakat i ve Francii. Cíle jsou cíle, na zranění se neptají,” uzavírá bojovně a s úsměvem Markéta.

Share